Den perfekte gaven

DSC_0101Det er bare å innrømme at ny familietradisjon er født, nemlig – å feire min og mannens sin bursdag utenlands. Det startet med Boriss 33 årsdagens feiring i Roma, den var ikke planlagt…jeg hadde glemt at han har bursdag  6.oktober når jeg bestilt flybiletter til Roma,men det hele ble til en fantastisk opplevelse for oss begge to.

Da han fylt 35.år ville jeg gi han en reise i gave, med meg på slep,selvfølgelig, Jeg kunne ikke bestemme meg helt hvor skulle vi dra.Jeg hadde vært i Barcelona på kort weekend tur med jentene og jeg ble forelsket i byen. Tenkte at det hadde vært fantastisk å gi Boriss mulighet til å oppleve den vakre byen.

Vi nettopp hadde vært i Paris Disneyland med Boriss sin sønn der vi brukt en del penger og både jeg og Boriss fikk skikkelige skattesmell som vi måtte tilbakebetale i høst, så jeg virkelig lurte på om hvordan skal jeg få råd til ei ukes Barcelona tur så kort tid etter. Det skulle være gave, jeg skulle dekke alle utgifter.

Det ble veldig mye ekstra helgejobb, men….jeg klart det og eventyret kunne starte 🙂

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s