Endelig…

…er jeg igang med siden min, føles litt rart og er litt skremt om hvordan dette skal utvikle seg, men jeg har hatt lyst til å gjøre dette så lenge at jeg bare må prøve. Først og fremst skal jeg bruke denne siden til å skrive om det jeg har lyst til å skrive om til meg selv, men siden du leser dette, har du oppdaget siden min og da har du nok fortjent at jeg skriver litt mere om hvem jeg er.

Jeg er en dame i mine midt 30-ti årene, opprinnelig er jeg fra Latvia, men de siste av mine 10+ år har jeg bodd i Norge, for å begynne med i Trondheim og seinere og nå i Oslo. Til Norge kom jeg for å jobbe som au-pair. Det var litt tøffe økonomiske tider i familien min når jeg gikk på vidderegående skole og siden jeg viste at jeg vil ut i verden og vil ha høyere utdanning, var det bare å finne en vei til det. Norge valgt jeg pga alle de fine bildene jeg hadde sett i blader og så var det veldig få som reist til Norge i den tiden, jeg syntes at det passet meg perfekt-å komme vekk fra mine egne landsmenn.

En ting etter den andre og jeg fullført høyere utdanning på Universitetet i Oslo. Kan ikke si at jeg var den smarteste kniven i skuffen,men diplom i statsvitenskap har jeg. Har aldri brukt den, at statsvitenskap er ikke noe for meg, forsto jeg veldig tidlig i studier, men var bestemt for å fullføre utdanning allikevel. Ved siden av studier jobbet jeg på Rimi for å forsørge meg og det var der – i dagligvarebransjen- jeg trivdes. Siden jeg jobbet veldig mye, etterhvert fikk jeg råd til små reiser til utlandet. Kommer aldri til å glemme hvor lykkelig jeg var da jeg så Roma for første gang. Jeg kunne ikke tro at jeg hadde klart det…kommet ut i verden. I Roma forsto jeg at nå har jeg fått det i blodet, jeg kommer aldri mere  klare meg uten reiser. Og jeg har ikke prøvd å leve uten reiser siden det 🙂

Jeg fremdeles jobber i dagligvarebransjen, men har byttet ut karriere i butikkbransjen til å være salgskonsulent innen dagligvarebransjen. Trives veldig godt, jeg vet at jeg kan jobben min og har mulighet til å treffe mine gamle kollegaer.

I det siste har jeg oppdaget den fantastiske verden av internettkonkurranser. Jeg deltar i en eller annen konkurranse hver dag og gleden av å vinne noe er enormt stor. Foreløpig har jeg vunnet alt fra gavekort på take-away til ei ukes opphold i villa i Italia. Og jeg virkelig krysser fingrene at jeg kommer til å vinne flere flotte premier.

Til sist og aller viktigst – jeg er veldig  lykkelig gift i litt over et år. Synes at jeg har den beste mannen i hele verden. Han også er fra Latvia og er ikke bare veldig smart, snill og kjær, men han er også min nesten eneste familie her i Norge. Han er min beste venn og min beste reisepartner, det er veldig sjelden vi er borte fra hverandre selv om ikke alltid vi er interessert i de samme tingene. Han er veldig flink til å ta bilder og det alltid er en glede å se på våre feriebilder, de er fantastiske. Hans bilder er min største inspirasjon om hvorfor jeg begynte å tenke at jeg endelig vil begynne å skrive om mitt/ vårt liv og illustrere det med fine bilder.

Jeg kan ikke love at jeg kommer til å skrive regelmessig og alt jeg kommer til å skrive om blir interessant, men hvis du vil lese det jeg skriver…er du veldig velkommen 🙂

Ha en fantastisk uke!

KategorijasLivet

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s