Agustin&Ana place

For første gang i våres reiser valgt vi å ikke bo på hotell eller B&B men leie leilighet fra privatperson. Grunn til det var å finne den mest sentrale bosted uten å betale massevis av penger og jeg hadde en drømm : å ha egen balkong der jeg og Boriss kunne sitte og nyte et glass vin om kvelden mens vi observerer hvordan hverdagsliv flyter forbi våre øyner. Etter surfing på nettet for å finne et sånt sted, forsto jeg ganske fort at hoteller i nærheten av La Rambla koster flesk, men vi føler at vi har blitt litt for voksne for å bo på sliten hostell.

Jeg kom over en side www.airbnb.com der mennesker legger ut sine leiligheter til leie. Der var det mye å velge og vrake mellom, men det var kun en leilighet som oppfylt alle mine krav: sentral beligenhet, hadde balkong, koselig, verter hadde gode referanser og var billig nok. Det var Agustin og Ana leilighet i en liten men livlig sidegata rett bak La Rambla ( bildene fra gata rett under teksten), leilighet hadde ikke bare en men to balkonger, to soverom (vi brukt den andre som eget walk in closet 🙂 ), to baderom og ikke minst men best – den kostet bare 3500kr for ei ukes opphold!!!!

Vi ble møtt av både Agustin og Ana- et par i midten av 20 årene, veldig koselige og sosiale mennesker. De fikk melkesjokolade og akevitt fra oss og var så overasket for å få gaven at de tom skrev om den i referansen om oss som gjester på airbnb profilen min 😀

Leiligheten var akkurat som på bilder og veldig, veldig ren. Vi fikk nøkler og fikk beskjed at hvis det er noe må vi bare ringe til dem eller sende sms da de selv skulle dra til Madrid,men de hadde en venn som bodde i nærheten og kunne komme og hjelpe oss hvis det oppsto noen problemer med noe. Vi trengte aldri hjelp 🙂 Alt gikk som smørt untatt at det av og til ble for lite varmt vann for å ta to dusjer en etter den andre og det var ganske lytt i leiligheten da den lå så nært La Rambla og bråket fra gaten sniket seg inn i leiligheten.

Hvis jeg lukker øynene, kan jeg fremdeles se meg og Boriss, på en varm kveld, sitte på balkongen og nyte god rødvin mens vi nysgjerrig følger med livet nede på gata og grubler over det vi har sett og skal se. Jeg vil tilbake 🙂 !

DSC_9872

DSC_1041

DSC_1031

DSC_9865

DSC_9958

DSC_9848

DSC_0110

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s