Hello Barcelona

Sitter her hjemme i Oslo, det snør og det eneste jeg vil er å drømme tilbake til ei uke i Barcelona i oktober ifjor.

Jeg husker at hjertet mitt hoppet da jeg og mannen min kom ut av flyplassen i Barcelona for å finne bussen til byen.

Der sto de samme palmene som for mange år siden når jeg besøkt Barcelona for første gang, det var i mars hvis jeg husker riktig i 2006. Og det var så deilig å få den varmebølgen i ansiktet og se palmer på andre siden av veien ved flyplassen, wow. Vi tre jenter hadde nettopp kommet fra Oslo med minussgrader og fremdeles snø og is på bakken, husker godt at det var 18 varmegrader i Barcelona den dagen 🙂 Og nå så mange år etter fikk jeg oppleve det samme øyeblikket igjen, det var ubeskrivelig følelse og ikke minst pga at ved siden av meg sto en person jeg elsker overalt på jorda !

For å dra meg ned på jorda fra denne tankedrømmen jer er i nå….mannen min er ikke så veldig glad i varmen hvis han er ikke kledd for været, han blir litt grinete 😀 Og siden denne gangen Barcelona ville overasske meg med enda flere varmegrader, sto vi der i oktober i 28 varmegrader. Vi hadde følgt med værmeldinger før vi reist, men de viste at det blir max +22 og overskyet, men det var ikke tilfellet her 😀 Så vi hadde da reist fra litt kjølige Norge forberedt til å møte 22 varmegrader og ikke 28 🙂 For å si det kort: etter noen minutter føltes at jeans ble til en lag til med hud…våt, ekkel hud…og å være i den stapfulle bussen til byen….jeg viste at det blir grining når vi skal gå av bussen,ansiktet til mannen min talt høyere enn ord 🙂

Placa de Catalunya var vårt stoppested da vi skulle bo ikke så langt fra La Rambla (om det skal jeg skrive egen innlegg). Rosene blomstret og fontene var omringet av både mennesker og duer…vakkert.   For å finne bostedet vårt måtte vi gå langs La Rambla, det var den sikkreste veien for å finne fram. Dessverre var vi ikke de eneste som skulle ta en gåtur på La Rambla, det var fult med mennesker, og som nevnt tidligere ,hadde jeg en grinete reisepartner ved siden av meg 🙂 Det føltes at den 15.minutter lange gåturen tar en evighet og at alle mennesker med vilje går der vi går, kofferter satt seg fast i gatekanter og solen stekt rett ned på oss, men til tross for alt kom vi fram til bostedet vårt, la fra oss bagasjen og kunne nyte ferien 🙂

DSC_0550

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s