Font Magica

Den magiske fontenen hadde jeg veldig lyst til å se. For å si det sånt, det er ikke veldig lett å finne riktig informasjon om når det spilles musikk og lysshow. Etter at jeg ble helt forvirret i informasjonjungelen jeg lest på nettet og var like klok som før jeg søkt etter info, skrev jeg e-post til utleiere av leiligheten vi bodd i: Agustin og Ana. Og da fikk jeg vite at i begynnelsen av oktober show skulle være på torsdager og lørdager kl 21.00.

Det jeg kan anbefale til andre reisende er: hvis dere bor i nærheten av La Rambla og Placa Reial….ikke gå til fots for å se Font Magica……det er langt å gå….veldig langt, selv om det ser ikke ut son på kart.Jeg tror at vi brukt ca en time for å komme oss fram, selvfølgelig stoppet vi for å ta bilder underveis, men allikevel hadde jeg tatt taxi hvis jeg viste at det var så langt å gå. Men når vi kom fram….mmmm….show hadde ikke startet enda, men alle fontenene var slått på og selv uten musikk og alle lys, var det noe magisk i luften! Og det hele ble mer og mere vakkert når mørket landet over byen.

Det er ikke bare selve fontenen som bidro at en kunne bli helt svimmel av å se, høre, oppleve magien på stedet…..det var også gateselgernes bidrag. Nemlig- de holdt på å sende i lufta fargerike, selvlysende lekefluer….og det var så vakkert!!! Jeg fikk nesten lyst til å kjøpe en, men Boriss sa at vi ikke har bruk for den seinere, han hadde rett, så det ble ikke selvlysende flue på meg denne gangen 😀

Jeg tror at Font Magica er en av de sterkeste opplevelser fra denne turen til Barcelona. Jeg fikk gåsehud hver andre minutt av å se hvordan fontenen danser og skifter lys i samspill med musikken. Når jeg lest informasjon om fontenen, flere ganger var det nevnt at det er det mest romantiske du og din kjære kan gjøre i Barcelona, jeg er ikke enig med det. Egentlig blir du så betatt av å høre på musikk og se på lysshow at kos,klem og kyss er det siste du tenker på…kan egentlig bli forstyrrende 😀 ihvertfall hvis det er første gang du besøker Font Magica!

DSC_9896

DSC_9903

DSC_9909

DSC_9926

DSC_9931

DSC_9933

DSC_9935

DSC_9937

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s