L`aquarium

Selv om akvarium i Barcelona er et av de største i Europa, ble jeg skuffet. Jeg gledet meg så mye til å besøke akvarium igjen siden jeg hadde vært der med jentene for mange år siden. Den gangen syntes jeg at det var det beste jeg har opplevd på lenge. Alt føltes så mystisk og selve akvarium føltes så stor, ikke minst glasstunnelen som ført oss gjennom vanntanken fult med haier, rokker osv.

Boriss ble nesten lei av å høre om mine fortelling om alt jeg husket fra første besøk på akvarium. Han var litt skeptisk og mente at jeg overdriver litt, men jeg påsto at alt er sant, at det var så stort og magisk som jeg husket. Og jeg virkelig trodde på det selv….skulle ønske jeg aldri dro tilbake og fikk beholde mine første inntrykk.

For å være sikker på at vi bruker så lite som mulig tid i kø, hadde jeg kjøpt billetter på nettet på forhånd. Det var da ingen vits i det i dette tilfellet: vi måtte stå i samme kø som alle for å bytte vår bestillingsbekreftelse mot billetter.

Det føltes mindre nå, mye mindre, tom selve akvarier, som vist fram det rike undervannslivet, føltes mindre enn for mange år siden. Jeg nesten kjedet meg! Og jeg tror ikke at selve akvarium var skyldig i det…det er meg som har sett mer av verden siden den gangen jeg besøkt akvarium for første gang. Den gangen var det kun min andre gang jeg kom ut i Europa,jeg hadde sett kun Roma før tur til Barcelona, jeg var i mine midt i 20 årene og jeg så på verden på en annen måte. Nå er jeg reisevant og det skal mye mer enn en akvarium, fult med forskjellig fisk, for å imponere meg.

DSC_0275

DSC_0270

DSC_0265

DSC_0255

DSC_0254

DSC_0248

DSC_0229

DSC_0220

DSC_0209

DSC_0207

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s