Mat

Før trodde jeg at det finnes ikke noe bedre enn italiensk kjøkken, men, etter Barcelona tur, har jeg forandret mine meninger. Maten i Barcelona var så gooooooood!!!!Selv skinke skjært i tynne skiver, ved siden av vin eller øl, var så god at mine smakløker sang av glede. DSC_0899

Vi fort fant vår yndlingssted til å nyte god frokost. Det var et lite cappuccino sted på La Rambla. Ja,ja…La Rambla igjen 🙂 Det var veldig koselig der og selv om frokosten kunne ikke kalles for typisk spansk, var panini så god og fersk at vi kom tilbake igjen og igjen.DSC_9994DSC_9998

Det var en ting jeg var redd for: å bli skuffet i paella. Og igjen grunn til det var min første tur til Barcelona for mange år siden.Det var slik at den første kvelden i Barcelona, gikk vi ut for å finne et koselig sted for å spise middag. Vi klart å rote oss bort og forsto ikke helt hvor var vi, men da fant vi veldig,veldig koselig restaurant. Jeg tror at vi var de eneste turister der. Vi bestilt paella med sjødyr…en stor en som var nok til oss alle tre. Ååååå….det var det beste jeg noen gang hadde smakt, jeg trodde at jeg hadde død og kommet til himmelen!

Etter middagen, overaskende nok, klart vi å finne hostell der vi bodd. Men selv om vi prøvd å finne restaurant de neste to kveldene, fant vi den aldri igjen og paella jeg spist på et annet sted, var ikke i nærheten så god som den første.

Derfor eneste jeg ønsket meg var å smake på like god eller bedre paella som den jeg spist i min første kveld i Barcelona for mange år siden. Og….mitt ønske ble oppfylt 🙂 ! Igjen på en liten og koselig restaurant fikk jeg servert den deiligste paella i hele verden!!! Og igjen trodde jeg at jeg hadde kommet til himmelen 🙂 ! For å sørge for at jeg aldri kommer til å glemme denne måltiden, fikk jeg også servert den søteste, mest perfekte crema catalana, mmmmmm!DSC_1063DSC_9949

Men selv om vi prøvd forskjellige spisesteder, var det et sted som vi holdt på å komme tilbake til for å spise middag. Det var Tapas Gaudi restaurant. Det er flere av slike restauranter i byen, men den jeg snakker om ligger i en liten sidegata ikke så langt fra La Rambla og Placa Reial, ikke så langt fra en annen restaurant som griller kylling i grill med glassdører vendt mot gaten slik at du blir veldig sulten av å gå forbi og se den gylne kyllingen i grillen 🙂 . Vår utvalgte restauranten hadde den deiligste maten….alt var bare så godt og siden vi holdt på å komme tilbake igjen og igjen, ble vi kjent med servitører som begynte å yte oss ekstra service og servert den beste sangria med massevis av forskjellig frukt oppi. Alt var bare så godt: tapas, sjømat, kjøtt! Og hver gang vi hadde spist opp forrett og hovedrett, sa vi at det er for mye og neste gang må vi bestille kun hovedrett….men når neste gang kom, satt vi der igjen og spist alt på rekke og rad 🙂 .DSC_0124DSC_0126DSC_0129DSC_0125DSC_0133DSC_0137DSC_0340

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s