The Secret -Hemmeligheten

DSC_0122Vår oppgave som mennesker er å holde fast ved tanker om hva vi ønsker, gjøre det fullstendig klart for oss selv hva vi ønsker, og på grunnlag av det begynne å påkalle en av de mest storslåtte lover i universet, nemlig loven om tiltrekning. Du blir det du tenker mest på, men du tiltrekker deg også det du tenker mest på. (John Assaraf )

Livet ligger i hendene dine, klar for å formes.Uansett hvor du befinner deg nå, uansett hva som har skjedd i livet ditt, kan du begynne å velge dine tanker bevisst, og du kan forandre livet ditt. Det er ikke noe som heter en håpløs situasjon. Hver eneste omstendighet i livet ditt lar seg forandre.

Bestem deg for hva du ønsker å være, gjøre og få, tenk tankene om det, utstrål frekvensen, og visjonen vil bli livet ditt.

Det som er viktigst for deg å vite, er at det er umulig å ha vonde følelser og gode tanker samtidig. Det ville trosse loven, for det er tankene som utløser følelsene. Føler du deg nedfor, er det fordi du tenker tanker som får deg til å føle deg nedfor.

Det er umulig å ha gode følelser og negative tanker samtidig. Har du gode følelser, er det fordi du tenker gode tanker. Saken er nemlig den at du kan få alt du måtte ønske deg i livet, helt uten begrensninger. Men det er en hake ved det: Du må ha gode følelser. Og når du tenker over det, er det ikke det du hele tiden ønsker deg? Loven er virkelig perfekt.

Du kan begynne å føle deg sunn og frisk her og nå. Du kan begynne å føle deg velstående. Du kan begynne å oppleve den kjærligheten som omgir deg, selv om den ikke er der. Og det som vil skje, er at universet vil svare til avtrykket av din sang. Universet vil svare til avtrykket av din indre følelse og manifestere, fordi det er slik du føler. (Michael Bernard Beckwith )

Hvis du tenker uvennlige tanker om noen andre, vil du oppleve at disse uvennlige tankene manifesterer seg. Du kan ikke skade andre med tankene dine, du skader bare Deg. Dersom du tenker tanker preget av kjærlighet, så gjett hvem som høster fordelene- du!

Så snart du begynner å forstå og virkelig mestre tankene og følelsene dine, vil du begynne å skape din egen virkelighet. Det er her friheten din ligger, det er her hele din styrke ligger. (Marci Shimoff )

Hva er det egentlig du ønsker? Sett deg ned og noter det på et papirark. Skriv i nåtid. Du kan for eksempel begynne med å skrive:”Jeg er så lykkelig og takknemlig for at …” Og forklar så hvordan du vil livet ditt skal være i alle deler. (Bob Proctor)

Annet trinn er å tro. Tro på at det allerede er ditt. Ha det jeg liker å kalle usvikelig tro. Tro på det usette. (Lisa Nichols)

Tredje og siste trinn i prosessen er å motta. Begynn å føle hvor vidunderlig det blir. Føl slik du vil føle det straks det kommer. Føl det nå. (Lisa Nichols)

Universet elsker fart. Ikke vent. Ikke tenk deg om en gang til. Ikke tvil. Når muligheten er der, når impulsen er der, når det intuitive skubbet innenfra er der, så handle. Det er det som er oppgaven din. Og det er det eneste du trenger å gjøre. (Joe Vitale)

Tid er bare en illusjon.

Størrelsen betyr ingenting for universet. Rent vitenskapelig er det ikke vanskeligere å tiltrekke seg noe som vi oppfater som enormt, enn noe vi oppfatter som uendelig lite. (Bob Doyle)

Begynn å forvente at store ting skal skje, og når du gjør det, vil du skape livet ditt i forkant.

At et menneske kan forandre seg selv … og mestre sin egen skjebne, er konklusjonen til ethvert sinn som er fullt oppmerksomt på hvilken kraft som ligger i å tenke riktig. (Christian D.Larson)

Det er umulig å bringe mer inn i livet ditt hvis du ikke føler takknemlighet for det du har. Hvorfor? Fordi alle de tankene og følelsene du sender ut når du er utakknemlig, er negative emosjoner. Enten det er misunnelse, bitterhet, utilfredshet eller følelser av “ikke nok”, vil disse følelsene ikke være i stand til å bringe deg det du ønsker.

Gjør det til en vane at du hver morgen før du står opp, på forhånd føler takknemlighet for den storartede dagen du har foran deg, som om den er over.

Finn ut hva du ønsker. Tro på at du kan få det. Tro på at du fortjener det, og tro på at det er mulig for deg. (Jack Canfield)

Snarveien til alt du ønsker deg i livet, er å VÆRE og FØLE DEG lykkelig nå !

Folk er ansvarlige for sin egen glede. Når du dyrker din glede og gjør det som føles godt for deg, blir det en fryd å være i ditt selskap, og du blir et glitrende eksempel for ethvert barn og enhver person i livet ditt. Når du føler glede, trenger du ikke engang å tenke på å gi. Det kommer som en naturlig overstrømming.

Din evne til å frembringe følelser av kjærlighet er ubegrenset, og når du er glad i noen, er du i fullkommen harmoni med universet. Vær glad i alt du kan. Vær glad i alle du kan. Konsentrer deg bare om ting du er glad i, føl kjærlighet, og du vil oppleve at kjærlighet og glede kommer tilbake til deg- i flerfold!

Alt du ønsker- all gleden, kjærligheten, overfloden, velstanden og lykksaligheten- ligger der og venter på at du skal gripe tak i det. Og du må tørste etter det. Du må være bevisst på det. Og når du blir bevisst på det og virkelig brenner for det du ønsker, vil universet levere alt du har ønsket deg. (Lisa Nichols)

Du er Gud i et fysisk legeme. Du er ånden i levende live. Du er evig liv som kommer til uttrykk i form av Deg. Du er kosmisk vesen. Du er kraft og atter kraft. Du er visdom og atter visdom. Du er intelligens og atter intelligens. Du er fullkommenhet. Du er overdådighet. Du er skaperen, og du står bak skapelsen av Deg på denne planeten.

Hvis du ser tilbake på livet ditt og konsentrerer deg om tidligere problemer, sørger du bare for å trekke til deg flere vanskelige omstendigheter nå. Gi slipp på alt sammen, uansett hva det måtte være. Gjør det for din egen skyld. Hvis du har et horn i siden til eller anklager noen for noe i fortiden, skader du bare deg selv. Du er den eneste som kan skape det livet du fortjener.

Du er formgiveren av din egen skjebne. Du er forfatteren. Du skriver fortellingen. Du sitter med pennen i hånden, og utfallet blir nøyaktig det du velger. (Lisa Nichols)

JEG ER mottaker av alle gode ting. JEG ER lykkelig. JEG ER rik. JEG ER sunn og frisk. JEG ER kjærlighet. JEG ER alltid ute i god tid. JEG ER evig ungdom. JEG ER fylt med energi hver eneste dag.

Jeg er hel, fullkommen, sterk, mektig, kjærlighetsfylt, harmonisk og lykkelig.

Nyt livet, for det er fenomenalt! Det er en fantastisk reise. (Bob Proctor)

Jorden går i sin bane for Deg. Havene stiger og synker for Deg. Fuglene synger for Deg. Sola står opp og går ned for Deg. Stjernene kommer frem for Deg. Hver eneste vakre ting du ser, hver eneste forunderlige ting du opplever- alt sammen er der for Deg. Kast er blikk rundt Deg. Ikke noe av dette kan eksistere uten Deg. Uansett hvem du trodde at du var, kjenner du nå sannheten om hvem du egentlig er. Du er universets herre. Du er arving til kongeriket. Du er livet brakt til fullkommenhet.

Rhonda Byrne

KategorijasBøker

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s