Parc Guell

Det at Parc Guell er langt fra sentrum visste jeg på forhånd, så denne gangen slapp vi å gå flere timer pga mine gale oppfattninger om avstand 🙂  Og i tillegg i parken hadde jeg vært før da jeg besøkt Barcelona med jentene. Den gangen løp jeg rundt og klemt palmer og brukt mindre tid til å beundre selve kunsten….det var jo første gang i livet mitt jeg så en palme så nært og ikke bare så men kunne ta på…..det var så gøy!!!! Nå så jeg på parken på en annen måte, mere voksen måte 😀

Jeg vet ikke hvordan klart vi det, men da vi gikk fra metro til parken, klart vi å gå feil…surprise,surprise 😀 Men parken fant vi, bare fra en annen side enn hovedinngangen, plutselig befant vi oss på en av de øvre viaduktene og kunne se rett ned på den fargerike benken. Og det var vakkert!!!! Jeg vet at jeg gjentar meg hele tiden, men det er virkelig vakkert i Barcelona!!!!!

DSC_0045

DSC_0036

Det hadde regnet natta før og vi kunne se små vanndammer på benken, men det som var veldig vakkert var alle de, i sola skinende, regndråper som dekket mosaikk på benken!!!! Magisk!

DSC_0070

DSC_0068

DSC_0064

DSC_0061

DSC_0054

Vi brukt ikke så mye tid i parken selv om det var veldig mye å se….kan sikkert bruke hele dagen bare på å se på alle de forskjellige mosaikk mønstrer, vi besøkt ikke museum og såvidt satt vår fot i souvenir butikk. Grunn til det var den store mengden turister som fikk oss lyst til flykte for livet. Jeg vet ikke hvordan det skjedde, men plutselig var parken stappfult med mennesker. Jeg hadde ikke opplevd så stor konsentrasjon av mennesker selv på La Rambla unntatt selve annkomstdagen.

DSC_0094

DSC_0093

DSC_0089

DSC_0076

Men bildet av dragen ved dobbelttrappen, uten at en eller annen turist  hang over den, fikk vi 😀 Men vi sto der i mere enn 5.minutter før vi fikk det bildet 🙂 !

DSC_0086

DSC_0085

KategorijasBarcelona 2013

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s