Hurra for meg….

IMG_0107

Det at jeg skal få Venezia tur i bursdagsgave fra mannen min viste jeg allerede før Jul 🙂 Jeg hadde vært veeeeeldig flink til å mase på han at jeg vil feire min 35.årsdag utenlands med kun han. Jeg synes at det er en fantastisk måte å feire bursdager på, jeg er helt generelt veldig glad til å stikke fra familien og venner hvis det er noe viktig eller stort som skal skje i livet mitt. Bryllupet feiret vi også langt unna alle sammen….det vil si på Mauritius, kun vi to 😀
Hvorfor akkurat Venezia? Jo, det var det stedet som jeg hadde veldig lyst til å besøke og jeg fryktet at byen kommer til å synke før jeg kommer fram 🙂 Takk og pris, jeg rakk til å komme tidsnok og jeg håper på at Venezia står i mange flere århundrer til.
Så ja, det var i november vi kjøpt flybilletter til Venezia. Fikk dem super billig synes jeg, bare litt over 2000kr tur/retur for oss begge to, direkte fly med Norwegian. Booking av hoteller var det verre med. Jeg syntes at alle hoteller kostet så mye,selv de enkleste 3.stjerner hoteller fort kom opp i 6000kr for 4.netter. Og jeg ville ikke pendle med tog/bus eller båt fra nærmeste fastlandsbyer til Venezia hver dag. Egentlig blir ikke det veldig mye penger å spare: det går en del penger i transportbilletter også og ikke snakk om dyrbar tid som blir kastet bort på å pendle fram og tilbake.
Men så husket vi på vårt kjære http://www.airbnb.com og fant oss fantastisk leilighet med tom to soverom like ved Rialto bro til kun 3500kr for hele oppholdet, dvs 4.netter. Fantastisk!!!!!!
Reiseguider ble kjøpt og da var det bare å begynne å vente til april. Jeg synes at ventetiden var altfor lang og i mars begynte jeg å telle ned dager 😀
Men,men den dagen kom…… 😉

2 копия-2

KategorijasVenezia 2014

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s