Nattelivet

DSC_3980-2

Det skal ikke handle om fest og moro i Venezia, nei nei 🙂 Vi pleier ikke å gå ut på byen når vi er på reise, å ta en rolig tur til bar eller pub holder massevis 🙂 Det å være singel mesteparten av mine 20 årene og gifte meg i mine 30-ti årene har gjort at jeg fikk oppleve og smake massevis av klubblivet, det frister meg ikke nå lenger. Og så hver gang vi reiser,vil vi se mest mulig, men det kan bli en stor utfordring etter en lang natt på dansegulvet og etter mange drinker.
Venezia er litt skummel å gå rundt i når det blir mørkt, ikke pga kriminalitet,men pga at byen er veldig mørk. Det er bare hovedgater som har nok belysning, men Venezia stort sett består av små gater og de har svak eller ingen belysning.

DSC_4061-2

Den dagen når vi kom til Venezia, kom vi veldig seint og fikk se livet rundt Rialto bro på kveldstid. Det var veldig vakkert med alle lys fra gatebelysning, restauranter og båter, derfor bestemt vi oss at en kveld skal vi gå på jakt etter fine nattbilder av Rialto bro området.

DSC_3986

I likhet med jakten etter fine bilder veldig tidlig om morningen, var vi også veldig trøtte den kvelden når vi skulle gå og ta bilder. Det var ikke samme dag når vi sto opp kl 5.00 for å ta bilder på Markusplassen, ellers hadde det vært litt umulig å være våkne etter midnatt 🙂

DSC_4231-2

Vi gikk hjemmefra ca kl 22.30 for å rekke innom en av restauranter ved Rialto bro og ta en Irish coffee 🙂 Å ta nattbilder er enda mere krevende og tar lengre tid enn å ta bilder på dagtid, derfor måtte vi holde oss våkne og ikke minst glade hvertfall i to neste timer. Spesielt er det meg som må ha masse tålmodigheten da jeg bare henger i nærheten av Boriss når han knipser i vei 🙂

DSC_4238

DSC_4250

KategorijasVenezia 2014

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s