Hei igjen Edinburgh

DSC_5159-2
Kan ikke tenke meg noe bedre å gjøre på en grå søndag enn å drømme tilbake til fantastisk tur til Edinburgh i sommeren!
DSC_5161
Jeg og mannen min er veldig glad i Skottland- helt fantastisk land en vil aldri glemme etter å ha besøkt den! Spesielt hvis en er veldig glad i historie, litt barsk natur, whisky og stein.
Vi var i Skottland for 2.år siden på 10.dagers bilferie og etter det har drømt om at vi en dag skal dra tilbake. Vi har ikke hatt mulighet til å ta ny bilferie i Skottland enda, men i sommer fikk vi mulighet til å ta spontan 4.dagers tur til Edinburgh og de var de beste 4.dagene i hele sommeren 🙂 !
DSC_5175-2
På Reiselivsmesse i januar i år, vant jeg gavekort hos Airbnb på 700.kr som jeg kunne bruke ved bestilling av leilighet på reise. Så etter at jeg, en kveld i juni, sjekket priser på flybilletter for å finne ut hvor skal vi dra i juli eller skal være kun i Oslo, kom over veldig billige flybilletter til Edinburgh, var vi ikke i tvil at Edinburgh er stedet vi må ta en liten tur til og samtidig bruke opp gavekortet fra Airbnb.
DSC_5357-2
Priser på hoteller og leiligheter i Edinburgh er ikke de laveste, spesielt hvis en vil bo ganske sentralt i nærheten av Royal Mile som er da den mest berømte gata i Edinburgh. Forige gang når vi var i Edinburgh bodde vi på et 3.stjerner hotell i 20.min gåavstand til Royal Mile og en B&B også i ca 30.min. gåavstand fra Royal Mile. Den gangen kjent ikke vi byen og hadde ikke kjennskap til avstander og bydeler, men nå var vi klokere 🙂
DSC_5362-2
Jeg følt meg veldig heldig da jeg fant en koselig ettromsleilighet rett ved siden av Royal Mile til litt over 2000.kr. for 4.netter og med gavekort ble beløpet redusert til litt over 1000.kr. ….fantastisk 🙂 ! Og enda bedre enn leiligheten , var selve verten, vi fikk lov til å sjekke inn kl 9.00 om morningen da vi hadde veldig tidlig fly fra Oslo og den dagen da vi skulle fly hjem , fikk vi lov til å sjekke ut kl 16.00 siden flyet hjem til Oslo hadde vi seint på kvelden.
Det var helt ubeskrivelig følelse å stå der på Royal Mile i Edinburgh igjen, å se Edinburgh slott, St.Giles Cathedral og alle suvenir butikker som solgt alt mulig i tradisjonell skotsk tartan mønstrer og farger. Deiliiiiiig!!!! 🙂
DSC_5377

KategorijasEdinburgh 2014

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s