Hvaler i Påsken

I Påsken bestemt jeg og mannen min til å ta en dagstur til Hvaler. Jeg hadde hørt at Hvaler er fantastisk sted med vakker natur. Det måtte vi undersøke nærmere 🙂

DSC_6856

DSC_6861

En annen grunn hvorfor er det bare innenlandsturer i år, er at jeg ikke har pass og ikke har hatt det på en stund pga at jeg bytter statsborgerskap. Om ikke så lenge siden fikk jeg vite at jeg har fått norsk statsborgerskap og om ikke så lenge får jeg pass…denne gangen blir det norsk pass. Så kan jeg begynne å reise utenlands igjen. Selv om ifølge planer blir det Norge rundt bilferie i 14.dager i sommer…gleder meg masse!!! Visste ikke helt hvor lenge skal det ta å bytte statsborgerskap (har tatt nesten et år) og om jeg får pass før fellesferie…så for å ikke kaste penger ut av vinduet på flybilletter, tok jeg ingen sjanser og ikke planlagt utenlandsferie i sommer.

DSC_6869

DSC_6890

Men tilbake til Hvaler 🙂
Etter at jeg googlet om Hvaler og sjekket bilder, var jeg fast bestemt at vi må dra ditt, spesielt Utgårdskilen fristet masse…med alle fargerike båter i havna og steinstrender. Jeg også lest at Hvaler er veldig populær destinasjon til nordmenn og det kan være ganske mange mennesker der. Men, selv om sola skinte, var det fremdeles litt kaldt, derfor håpet vi på at alle andre, unntatt oss, skal vente til sommer med å besøke Hvaler 🙂 Og det virkelig var få mennesker vi traff mens vi gikk rundt i Utgårdskilen.

DSC_6915

DSC_6925

DSC_6933

Å finne fram til Utgårdskilen var ikke så vanskelig heller. Først ble navigasjon innstilt på Hvaler og når vi kom ditt, så vi etter skilt som vist til Utgårdskilen.

DSC_6937

DSC_6941

DSC_6985

Bildene jeg så på nettet hadde ikke løyet…..natur var helt fenomenalt der på øya!!!!!! Kan bare tenke meg hvor vakkert er det der nå når gresset og trærne er grønne og blomstene begynner å blomstre. Eller om sommeren når uteserveringer åpner og folk farter rundt i båter i alle størrelser. Paradis!!!!!

DSC_6988

DSC_6994-2

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s