Rhumerie de Chamarel, Coloured Earths

Siden jeg og Boriss var så begeistret over mengde av drinker laget av rom som ble tilbud på hotellet, ble vi anbefalt til å ta en tur til Chamarel rom fabrikk ( http://www.rhumeriedechamarel.com ) og se hvordan rom på Mauritius lages. Selvfølgelig takket vi ja til turen.

DSC_6378

PC220338

PC220342

Jeg kan ikke si at jeg opplevd noe nytt og ble veldig overrasket, nei. Stedet var veldig godt tatt vare på med fokus på turister: tropisk atmosfære, restaurant, bar og butikk. For å si det sånt: når en har besøkt øl, whisky osv bryggerier….ting begynner å ligne hverandre. Men, det som alltid er morsomt, er historie bak hver eneste bryggeri og- smaksprøver på slutten 😀 Jeg, pga varme, ble ganske brisen av de tilsammen 100.gr forskjellige typer rom og likør som vi fikk smakt 😀 Gode var de….alle sammen, jeg, spesielt godt, likte vanilje likør. Synd at vi ikke kan kjøpe dem i Norge.

DSC_6365

DSC_6376

Coloured Earths var noe jeg hadde lyst til å se veldig, veldig. Vet ikke hvorfor men, før jeg besøkt Mauritius, var Mauritius for meg dodo, palmer og Coloured Earths 🙂 Det sies at Coloured Earths har aldri de samme fargene: hvis en kommer om morgen er fargene annerledes, på ettermiddag og kvelden- annerledes igjen. Fargene forandrer seg også når det blåser siden vinden flytter på øverste lag av sand.

DSC_6416

PC220374

Vi var der på ettermiddag og det som møtte oss var fantastisk: tenk å få se sand i fiolett farge!!!!! Helt utrolig! Og ornasje!!!!!

PC220376

PC220377

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s