Paradis som er verdt å besøke

Det er ikke ofte jeg er syk, men det har skjedd. Nå er jeg på bedringens vei og utnytter sykdom til planlegging av ferie i sommer. For en stund var jeg veldig bekymret om det blir noe ferie eller blir jeg syk gjennom hele sommeren, men det ser lyst ut og jeg gleder meg masse 🙂 Jeg og mannen min skal dra på biltur i Norge…hvis været skal tillate: helt opp til Nordkapp og så skal vi utforske Vesterålen og Lofoten. Jeg drømmer om reisen allerede, hvalsafari er noe jeg gleder meg mest til 🙂

b

c

Men hvis jeg en gang i livet kommer til å få anledning til å besøke Mauritius en gang til, skal jeg absolutt gjøre det. Fantastisk øy med fantastisk natur, god mat og varme, imøtekommende, serviseinnstilte mennesker. Jeg også håper på at det aldri kommer til å oppstå uroligheter på øya. Selv om det er veldig mange nasjonaliteter og religioner som bor rett ved siden av hverandre og respekterer hverandre, oppfatter India Mauritius som sin lille bakgård og synes ikke at det er gøy når også Kina begynner å etablere seg på øya. Og så håper jeg at mennesker som ble jaget ut av sine hjem på øya Diego Garcia, pga at det ble etablert amerikansk militærbase der, kan en gang vende tilbake til hjemøya sin.

DSC_6131

DSC_6438

Atbildēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logotips

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Mainīt )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Mainīt )

Connecting to %s